Ugradnja LED panela

Ugradnja LED Panela svih tipova

Ugradnja LED panela je jedna od elektro usluga koje pružamo našim klijentima. Povoljna cena montaže LED panela, odgovoran pristup poslu, električari sa velikim iskustvom. Ukoliko vam je potrebna ugradnja rasvete za stan, kuću ili poslovni prostor, pozovite nas. Električar Beograd - BG Elektro vrši električarske usluge na području grada Beograda. Ono što nas izdvaja od ostalih je višegodišnje iskustvo, brzi zlazak na teren, pedantnost i poštovanje zakazanih termina i povoljne cene.

Ugradnja LED panela cena

Cena za ugradnju LED panela po dogovoru U slučaju da se postavlja veći broj LED panela formira se jednistvena cena elektro usluge. Tačnu cenu dobićete kada majstor sagleda celu situaciju na terenu.

Ugradnja LED rasvete

Imate luster, visilicu, plafonjeru u kojoj se stalno nakuplja prašina ili sijalice često pregorevaju? Želite da promenite nešto po tom piatanju. Savetujemo da razmislite o ugradnji LED panela. Ova vrsta rasvete troši manje električne energije, uklapa se u prostor koji je modernog dizajna i umesto žutog dobićete belo ili plavkasto svetlo. LED panel se može postaviti na plafon, zid ili u gips koji se nalazi ispod plafona. Ugradnja LED rasvete se brzo obavlja. U slučaju da želite da promenite osvetljenje u vašem domu stojimo vam na usluzi. Dugi niz godina vršimo postavljanje rasvete svih tipova. Nakon završenog posla prostor ostavljamo čistim i urednim. Nudimo saradnju sa upravnicima stambenih zajednica za ugradnju i održavanje LED rasvete.

Montaža LED panela

LED paneli su odlična zamena za klasične sijalice ili fluo cevi. Imaju odličnu primenu kako u kućama, stanovima, garaži ili hodnicima u zgradama. Daju svetlost koja zadovoljava sve potrebe, lagani su jer im je konstrukcija napravljena od aluminijuma. Pored toga što troše manje stuje na LED panel dobijate garanciju od proizvodjača na minimum godinu dana. Kada ste se odlučili za postavljanje LED panela potreban vam je još dobar majstor da obavi posao profesionalno i kvalitetno. Montaža LED panela nije zahtevan posao ali ga treba prepustiti stručnom licu. Prilikom zamene rasvete može se probušiti elektro instalacija ukoliko niste stručni i vični poslu. Zato je tu naš majstor za LED rasvetu. Pozovite nas, zatražite postavljanje LED rasvete, u najkraćem mogućem vremenskom roku bićemo na vašoj adresi. Dobra cena elektro usluga, mnogi zadovoljni klijenti, profesionalni majstor za struju su razlozi da nam ukažete poverenje. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Postavljanje LED panela

Led paneli daju sličnu svetlost kao neonska rasveta. Razlikuju se u tome da kada upalite prekidač za neonsku rasvetu, fluo cevi prvo trepere pa se tek tada upale, dok se kod LED panela odmah obasja ceo prostor sa svetlošću. Postavljanje LED panela sa senzorom pokazalo se izuzetno efikasno u hodnicima zgrada kao i garažama. Ukoliko imate dilemu koliko LED rasvete treba postaviti, naš majstor za rasvetu vam stoji na raspolaganju. Stručnim savetom pomoćiće vam da odaberete odgovarajuću LED rasvetu kako bi imali dovoljnu količinu svetlosti u vašem domu ili poslovnom prostoru. Postavljanje LED panela kao i rasvete smo do sada obavili u mnogim zubarskim ordinacijama, salonima lepote, buticima, marketima, halama i drugim poslovnim objektima.

Kontakt

BG Elektro

11000, Beograd

Tel: 063/7699-556

Surface Pro 4 Table

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very top of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP